10 diciembre 2008

Un any en blanc

Acabo d'adonar-me que ja fa gairebé un any que no pujo res al meu bloc de dibuixatures. Precisament en un any, el 2008 on he començat a treballar una altre vegada fent dibuixos. Per plaer, es clar. Abans de posar-ne alguns dels que he fet, potser valdria la pena acabar de recollir el que vaig fer a la meva darrera etapa com a membre del Consell de Govern de la UdG i de les diferents comissions, bàsicament la de professorat i la de recerca.

Comencem doncs.


En primer lloc, en Cufí. Director de no sé quin departament de la Escola Politècnica Superior (tots em semblen similars). Un tipus, "salat" amb qui sempre he mantingut una relació cordial no exenta d'aquell punt de conya que fa que tot sigui més agradable.

En segon lloc en Joan Carles. Director d'un altre departament de la "Pirotècnica", crec que de Matemàtiques o quelcom similar. Prové del món de l'ensenyament secundari i es una de les persones més rigoroses, sèries i sensates que corren per la UdG. Això no era obstacle, però perquè tinguéssim les nostres diferències, sempre relacionades amb la manera de viure la recerca que teníem (i suposo que encara tenim).

En tercer lloc l'Albert Rossich, de Lletres. Sempre m'havia cridat l'atenció per la seva serietat, parlant just quan tocava amb comentaris sempre assenyats. Però la fascinació va anar en augment, sobretot després de descobrir que havia guanyat un guardó literari per un relat eròtic. Qui deia que els professors universitaris eren avorrits?

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Ben retornat! Les teves caricatures sempre arrenquen un somriure...

1:22 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home